Ripensia nu renunţă: cazul „Budur”, la FRF

FRF logo

Devine o obişnuinţă ca şi în Liga a IV-a Timiş finalul de sezon să fie decis la comisii, şi nu pe teren, aşa cum este normal să se întâmple.

Ediţia 2015-2016, parcă mai strânsă ca niciodată, cu Ripensia cedând şefia în runda precedentă, penultima, după 1-1 acasă cu Unirea Sânnicolau Mare, şi-ar putea desemna campioana în birourile de la Casa Fotbalului. AJF Timiş a respins recursul înaintat de trupa timişoreană în cazul „Budur”, menţinând rezultatul consemnat în iarbă, 2-2, la partida cu ACS Ghiroda din etapa a 32-a.

A treia clasată îl folosise pe Sebastian Budur, despre care s-a aflat că este activ şi în fotbalul austriac, la Viehdorf, unde evoluează alţi trei timişeni, Ciprian Străuţ, Marius Postolache şi Marcel Bota. Mai mult, el a şi marcat în acel meci, în minutul 3, deschizând scorul.

Regulamentul interzice dubla legitimare, jucătorul a fost suspendat 12 etape în urmă cu o săptămână, dar contestaţia Ripensiei nu şi-a găsit soluţionarea dorită de şefii fostului lider, membrii comisiilor care au judecat cazul mergând pe buna-credinţă a grupării pregătite de fostul internaţional Paul Codrea, care n-ar fi ştiut de faptul că Budur dă cu piciorul în minge şi la aproximativ o mie de kilometri distanţă.

O altă nemulţumire a timişorenilor este legată de dimensiunile mai mici decât prevede regulamentul ale suprafeţei de joc din Giarmata Vii, unde ACS Ghiroda îşi dispută în prezent partidele de acasă.

Acum, mingea se află în terenul FRF-ului, care ar putea schimba reprezentanta judeţului Timiş la barajul de promovare în Liga a III-a.

Până atunci, să vedem ce ne rezervă ultima etapă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns