Trei sferturi dintre primarii PNL Timiş s-au îmbolnăvit chiar în momentul lansării candidaţilor pentru europarlamentare

pnl 1 aprilie

Epidemiile de sezon au lovit crunt în rândul edililor timişeni ai PNL.

Deşi se spune că boala nu alege, iată că de data aceasta afecţiunile s-au orientat strict către primarii PNL Timiş, lovind „drept la ţintă”, aşa cum spune şi sloganul partidului.

CITEȘTE ȘI: De astăzi, alocaţiile copiilor aproape se dublează. Banii intră în conturile românilor de-abia în luna mai

26 de edili liberali nu au putut participa la evenimentul de lansare a candiaţilor PNL la alegerile europarlamentare, majoritatea invocând motive de boală.

Din fericire pentru electoratul liberal, epidemia a fost de scurtă durată, cam cât lansarea de sâmbătă, astfel că majoritatea au revenit astăzi la lucru, cu o incomensurabilă poftă de a obţine un scor bun pentru partid în 26 mai.

CITEȘTE ȘI: Din ciclul „Aici sunt banii dumneavoastră”: au plecat în vizită de lucru în China și au ajuns în vacanță de lux în Dubai

Este şi cazul primarului din Deta, Petru Roman, care sâmbătă a fost bolnav, dar acum şi-a revenit complet şi promite un scor fantastic pentru PNL la Deta.

„Nu am putut veni, pentru că am fost bolnav. Şi ceilalţi colegi primari au avut motive obiective.

Mi-a plăcut discursul domnului Vasile Blaga, a fost cel mai ancorat în realitate.

Nu o să precupeţim nici un efort în campanie şi sunt convins că PNL va avea un scor foarte bun la Deta, poate chiar dublu faţă de cel înregistrat la alegerile trecute, când rezultatul a fost de 10-15 la sută”, a declarat Petru Roman, ironia fiind valabilă pentru cunoscători.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Trei sferturi dintre primarii PNL Timiş s-au îmbolnăvit chiar în momentul lansării candidaţilor pentru europarlamentare

 1. Blaga?!!! PDL, tot un FSN – desigur! Despre care PNL vorbim?

  Pirtea e favoritul clar la orice vrea, din partea PDL/FSN – lupii tineri… I-a dat funcție măreață, birou luxos și salariu gras lui Marin Popescu , i-a dat funcție măreață, birou luxos și salariu gras lui Flaviu Iepan (în ordine cronologică).
  Vezi un CV mai vechi al lui Iepan, ca să te crucești, aici:
  http://www.horticultura.ro/files/CV–Iepan–Flaviu–Nelu.pdf

  Pirtea e favoritul clar la orice vrea, Robu e evident un cretin – mai ales din momentul în care Lia Lucia Epure a luat-o razna cu articolele de presă…

  Buldogul vostru… nașpa… dar, acum câteva săptămâni, tătticul lui (sau fiul lui) – adică „PNL”-istul Băsescu – tocmai ce a susținut o conferință la UVT.

  Urmează marele liberal Petre Roman.

  Rareș Bogdan e un trompetist, absolut egal cu colega Lia Lucia Epure.

  Mai votează doar draqu – „PNL”-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *