Trei săptămâni cu Pasajul Jiul închis. Cum se va circula – HARTA

Timișorenii vor trebui să țină cont la planificarea drumurilor cu mașina prin oraș că de luni, 1 august, Pasajul Jiul va fi complet închis pentru cel puțin 20 de zile.

„De luni, 1 august, vor începe lucrările efective la Pasajul Jiul. Pentru că acolo se vor instala utilajele de forare, se vor închide complet pentru circulație pasajul și strada Nera. Vor intra în vigoare noile semnalizări ale circulației de pe străzile Brediceanu și Nemoianu și din sensul giratoriu de la spitalul de copii. Firma Porr, care lucrează la pasaj, s-a angajat ca în 20 de zile să finalizeze lucrările care necesită închiderea completă. Îmi exprim speranța că firma se va ține de cuvânt. Va fi un plus de perturbare în traficul din oraș, iar noi am vrea ca această perturbare majoră să aibă loc în timpul verii, când circulația nu este atât de intensă. Eu aș zice că este o veste bună, pentru că modernizăm orașul și, după ce va fi gata vom avea o îmbunătățire de ansamblu în trafic”, a reamintit marţi primarul Nicolae Robu.

plan de trafic

Click pe imagine!

Valoarea lucrărilor la Pasajul Jiul este de 17,7 milioane de lei plus TVA, achitați de la bugetul local, iar termenul de realizare, de un an și două luni.

Produse TOXICE din China ajung zilnic pe mesele timişorenilor – VIDEO

Șantierul are șanse să dureze mai mult, pentru că Nicolae Robu a precizat că este vorba de 14 luni în care se poate lucra, cu alte cuvinte, în care vremea este favorabilă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns