Trei proiecte prioritare, într-o comună din Timiş

Alegerile locale de luna trecută au adus, în comuna Dudeștii Vechi, o nouă echipă în fruntea administrației locale: Bono Cucalan este noul primar, iar viceprimar a fost ales Adrian Budur.

Dacă edilul-șef se află la prima experiență de acest gen, vicele este familiarizat cu munca în administrație, fiind ales consilier local și în legislatura trecută.

Adrian Budur „Am 29 de ani, sunt contabil de profesie și am lucrat în agricultură, având o afacere de familie. Mă aflu la al doilea mandat de consilier, dar acum am fost ales de colegii mei în funcția de viceprimar și am acceptat această provocare deoarece vreau să mă implic mai mult în viața comunității locale. Considerăm că lucrurile au lăsat de dorit în multe domenii și vrem să le îndreptăm, să le facem așa cum trebuie. Ne-am stabilit, deja, trei proiecte prioritare: reabilitarea rețelei de apă potabilă, introducerea canalizării și asfaltarea drumurilor”, declară viceprimarul Adrian Budur.

Și consiliul local este, în majoritate, alcătuit din oameni noi. „Mai precis, șapte din 13”, precizează Adrian Budur.

„Suntem o echipă tânără, decanul de vârstă are 56 de ani, restul, până în 45. Primarul Bono Cucalan are 48 de ani. Și, zic eu, vom face treabă bună împreună. Deja, la prima ședință de consiliu, am stabilit componența comisiilor. Ne apucăm de treabă, vrem să dăm o nouă față comunei”, a mai declarat viceprimarul.

Citeşte şi:

Românul dispărut după atacul din Nisa şi căutat de TIMIŞORENI pe FACEBOOK a fost găsit mort

CRIMĂ TERIFIANTĂ! Tatăl și-a ucis soția în fața copilului

 

La ce e bun bicarbonatul de sodiu. Minunile pe care le face banalul praf din bucătărie, un leac excelent pentru înţepături

1 Comments
s0rin 20 iulie 2016
Articol plătit.