Românul dispărut după atacul din Nisa şi căutat de TIMIŞORENI pe FACEBOOK a fost găsit mort

Cristian Coman, românul dat dispărut în urma atentatului din Nisa şi căutat pe Facebook de rude din Timişoara, a fost găsit mort, transmite Ministerul Afacerilor Externe. Soția și fiul acestuia au fost găsiți anterior în viață, ambii fiind internați la spitale din Franța.

”Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autoritățile franceze au confirmat decesul. Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române”, a anunțat MAE într-un comunicat.

Familie surprinsă în atentatul de la Nisa. Timişorenii s-au mobilizat pe Facebook. Copilul de 8 ani – identificat în spital, mama şi tata – de negăsit

Minorul și mama sunt internați la două spitale din Nisa, iar starea lor de sănătate evoluează pozitiv.

”În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum și consulul onorific la Nisa, se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

De asemenea, reprezentanții ambasadei României la Paris și ai Consulatului General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze”, se mai arată în comunicat.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns