VERDICT FINAL! Fostul primar al Reșiței, trimis în pușcărie

Curtea de Apel Timișoara a dat verdictul final în cazul fostului primar al Reșiței, judecat pentru luare de mită: trei ani de închisoare, așa cum a stabilit instanța de fond.

Practic, judecătorii Curții au respins apelurile declarate atât de reprezentanții parchetului, cât și de Mihai Stepănescu împotriva sentinței dată de Tribunalul Caraș-Severin.

Românul dispărut după atacul din Nisa şi căutat de TIMIŞORENI pe FACEBOOK a fost găsit mort

Potrivit magistraților timișoreni, din durata detenției se va deduce durata reţinerii, a arestului preventiv şi a arestului la domiciliu, respectiv, aproximativ patru luni.

La ce e bun bicarbonatul de sodiu. Minunile pe care le face banalul praf din bucătărie, un leac excelent pentru înţepături

Totodată, inculpatului i-a fost confiscată suma de 45.000 de lei și a fost obligat și la plata sumei de 15.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare.

CRIMĂ TERIFIANTĂ! Tatăl și-a ucis soția în fața copilului

Mihai Stepănescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA la sfârșitul anului trecut, fiind acuzat că a primit bani, bunuri și alte foloase în valoare de 70.000 de lei de la un om de afaceri pentru a-i atribui acestuia lucrări publice.

0 Comments

No Comment.