Un american la BC Timişoara

Adrian Diaz

BC SCM Timişoara va avea un baschetbalist american şi în stagiunea 2016-2017. Oficialii prim-divizionarei de pe Bega au ajuns la o înţelegere cu pivotul Adrian Diaz, care a evoluat în ultimii trei ani în puternicul campionat universitar NCAA.

Noua achiziţie a grupării alb-violete s-a născut la Miami, măsoară 2,08 metri, a împlinit recent vârsta de 23 de ani, a evoluat la Florida International University şi se află la prima experienţă în Europa.

În precedentul sezon a fost prezent în toate cele 32 de partide ale formaţiei sale, găsindu-se în formula de start de 31 de ori. A fost desemnat de trei ori jucătorul săptămânii în conferinţa din care a făcut parte Florida International University, în lunile noiembrie, decembrie şi martie.

Adrian Diaz a fost al treilea marcator al echipei menţionate, cu 15,3 puncte pe meci, fiind şi cel mai bun la recuperări (7,8 pe meci) şi la capace (2,9 pe meci).

El este văzut ca un jucător foarte bun în plan defensiv, fiind eficient şi în ofensivă. Diaz poate evolua pe poziţiile 4 şi 5 şi devine al patrulea jucător străin al BC SCM Timişoara, echipă care va începe pregătirea de vară în data de 31 iulie.

Ceilalţi jucători pe care îi are sub contract trupa pregătită de tehnicianul sârb Nenad Mandici sunt românii Octavian Popa Calotă, Ionuţ Drăguşin, Georgian Păun, Zoran Milencovici şi Horaţiu Covlescu şi străinii Nikola Otasevici, Miloş Komatina şi Mladen Jeremici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *