Trei poliţişti din Banat, reţinuţi de DGA. Au încercat să acopere agresorii care au sechestrat şi snopit în bătaie un bărbat

Un minor a fost reținut după ce a tâlhărit un coleg de clasă

Trei poliţişti din Banat, reţinuţi de DGA. Au încercat să acopere agresorii care au sechestrat şi snopit în bătaie un bărbat

Ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupuţie au reţinuri ieri 3 poliţişti din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, conform observatornews.ro.

Aceştia sunt acuzaţi că au sprijinit un grup infracţional organizat.

În luna ianuarie a acestui an, un bărbat a fost bătut cu bestialitate, sechestrat şi abandonat în nişte tomberoane.

Cu ultimele puteri acesta a sunat la 112 şi i-a aşteptat pe poliţişti, care l-au şi condus la spital pentru că suferise multiple traumatisme.

CITEȘTE ȘI: A scăzut vârsta de îmbolnăvire în afecțiunile oncologice. La cabinetul de oncologie medicală al Spitalului Județean Timișoara, cel mai tânăr pacient are 2 2 de ani

Cazul, însă, s-a blocat. Poliţiştii nu l-au mai întrebat pe bărbat ce s-a întâmplat, iar acesta a fost nevoit să facă plângerea penală la Parchet.

Chiar dacă bărbatul a fost sechestrat şi aproape omorât în bătaie, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Ieri, DGA şi DIICOT au confirmat faptul că cei 3 oameni ai legii au încercat să-i scoată basma curată pe agresori.

Toţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi favorizarea infractorului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *