Trei parlamentari timişeni, puşi pe făraş

trei parlamentari

Trei parlamentari PNL de Timiş nu mai sunt doriţi de majoritatea primarilor din judeţ. Aceştia din urmă s-au adunat în proporţie foarte mare în cadrul ultimului Birou Permanent Judeţean, cu scopul de a le acorda celor trei un vot de neîncredere.

CITEȘTE ȘI: Serbările câmpeneşti, motiv de scandal

Parlammentarii vizaţi sunt Alina Gorghiu, Ben Oni Ardelean şi Pavel Popescu, principalul reproş adus acestora fiind că nu sunt din judeţul Timiş, fiind paşaportaţi din alte zone. Înainte, însă, de începerea lucrărilor, Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, a fost sunat de Ludovic Orban, şeful suprem al liberalilor, pentru a nu mai fi supus la vot acest punct delicat. Liderul central a considerat că PNL nu are nevoie de un asemenea scandal înainte de alegerile prezidenţiale, o decizie urmând a fi luată după scrutinul menţionat.

Chiar dacă lovitura de palat nu a mai avut loc, cei trei parlamentari renegaţi nu vor mai avea viaţă bună în PNL Timiş şi este greu de crezut că se vor regăsi pe listele electorale din 2020, în condiţiile în care nu se mai bucură de sprijinul primarilor. Astfel, singurul parlamentar liberal agreat rămâne Marilen Pirtea, timişorean prin adopţie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Trei parlamentari timişeni, puşi pe făraş

  1. Felicitari primarilor! Oameni alesi nominal de cetateni, nu ca parlamentarii, faci frumos si te pun pe lista mai sus, nu conteaza in ce judet, iar daca nu pupi cum trebuie, cobori pe locul 625.

  2. Misterul e ăsta… adică mister Pirtea „Astfel, singurul parlamentar liberal agreat rămâne Marilen Pirtea, timişorean prin adopţie.”

    Ce liberal?!!! PDL-ist/PSD-ist, jură că nu fură la mandatele de rector (mandate cu întrerupere de sarcină, a’ la Iliescu) – dar daaaa – bun papagal! Aproape ca rareș, marea revoluție liberală 🙁

  3. Orice partid trebuie sa aiba reprezentanti din judetele de unde provin. „Te punem in judetul X… ca acolo castigam sigur !” Asa au aparut cei 3 in judetul nostru. Dl. primar mi-a spus ca sunt in eroare cand i-am atras atentia asupra acestui aspect. Cu siguranta sunt liberali in Timis care ar putea sa faca politica si mai eficient decat cei 3 !

  4. Da ce mai transpirai de emoții când te băga duduia Gorghiu in seama …Prea târziu, Robule & gașca liberală !! Pe noi cetățenii nu ne mai interesează scuzele voastre patetice ptr NErealizarile promisiunilor voastre! Alții la rand!
    Prefer sa le dau votul USRului, care ori fii novici in politica, insa măcar de bun simt; că voi v-ați bătut joc de noi cu arogante și mjnciuni, nu de ieri, ci de N-mandate. La fel ca PSD !

  5. Poate ne mai scapam de panarame de genul „gorghiu”. Din pacate mai sint multi la fel, care ar trebui „stirpiti” la urmatoarele alegeri. Ar trebui cel mult 2-3 parlamentari pe judet, cine vrea sa candideze, sa mearga fara vreun beneficiu si sa fie cazat la lucru 24/24, 7/7. Sa nu mai aiba timp de alte matrapalzicuri. Daca se pun in slujba statului, sa stea acolo 4 ani fara sa comenteze si sa aiba pretentii la tot felul de pensii speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *