Trei medalii în Germania

Trei medalii în Germania

Republica Moldova a ocupat locul al doilea pe naţiuni la concursul de juniori desfăşurat sâmbătă la Frankfurt pe Oder (Germania).

Cele trei medalii cucerite de Alexandrin Guţu (aur la categoria 77 de kilograme), Alexandru Solovei (argint la categ. 77 kg) şi Maxim Sarmanov (argint la categ. 55 kg), alături de clasarea pe poziţia a cincea a lui Vasile Zabica (categ. 72 kg), au contribuit la această reuşită.

Au mai participat Pavel Denisenco (categ. 60 kg), Valeriu Lupu (categ. 67 kg) şi Mihai Guţu (categ. 77 kg). Cei şapte luptători din Republica Moldova sunt însoţiţi la Frankfurt pe Oder de antrenorul Roman Zgardan. Aceştia vor rămâne în cantonament în Germania până vineri.

CITEŞTE ŞI: Motoarele turate le-au golit buzunarele amatorilor de drifturi, la Timișoara

„Mulţumim încă o dată pentru colaborarea foarte bună pe care o avem cu Şcoala Sportivă a Rezervelor Olimpice şi cu Federaţia de Lupte din Republica Moldova, care a făcut posibilă această deplasare. Îi mulţumim şi lui Maik Bullmann, triplu campion mondial (1989, 1990, 1991), triplu campion european (1992, 1993, 1994) şi deţinător al titlului olimpic (1992), care ne-a lansat invitaţia de a participa la această competiţie”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Heracle, alături de care se antrenează sportivii menţionaţi sub îndrumarea lui Roman Zgardan la centrul de pregătire din comuna Ghiroda.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *