Trei marinei pentru șefia CJT! Marin, Marian și Marilen sunt favoriții PNL la prima funcție din județ

Ce coincidență semantică la PNL Timiș! Nici să fi lansat drept criteriu pentru candidatură proveniența prenumelui de la Fecioara Maria și nu se puteau potrivi mai bine lucrurile.

Toți potențialii candidați la șefia Consiliului Județean Timiș au prenume atât de asemănătoare, încât pot fi comandate, deja, afișele electorale, urmând a fi schimbată doar o literă! PNL are trei candidați care își serbează onamastica în aceeași zi: 15 august, de Sfânta Maria!

Primul ar fi Marin Popescu, varianta oltenească a PNL, Marin fiind un prenume tot atât de vehiculat în Oltenia ca și meritocrația din PNL Timiș.

Urmează Marian Vasile, varianta moldovenească, nu datorită prenumelui, ci pentru numele de familie, extrem de răspândit în județele din această zonă.

În fine, cel din urmă ar fi Marilen Pirtea, adică varianta franțuzită a candidaturii, cel cotat cu cele mai mari șanse. Asta, dacă nu va intra în competiție și o femeie, care, luându-ne după semantică, ar trebui să se cheme Mariana sau ceva care rimează.

Oricum, se știe că în 15 august va fi petrecere la PNL Timiș, indiferent cine intră în competiție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns