Trei jucători au părăsit ACS Poli Timişoara

Trei jucători au părăsit ACS Poli Timişoara, potrivit unui comunicat al clubului alb-violet. Le-au fost deja reziliate contractele.

”Le mulțumim jucătorilor Ivan Curjuric, Camaldine Abraw și Miguel Bianconi-Kohl pentru perioada petrecută la Poli Timișoara. De comun acord au fost reziliate angajamentele cu acești fotbaliști, cărora le urăm succes în continuare în carierele lor.

Așa cum am mai spus, politica noastră se va axa pe tinerii din cadrul clubului. Începând cu cantonamentul din ianuarie 2018, alături de experimentații Croitoru, Cânu și Straton, pe care mă bazez în mod deosebit în acest campionat, vor fi în lotul de seniori jucătorii Raul Cochintu, Lucian Oprea, Denis Haruț, Cristian Podină, Cosmin Bîrnoi și Răzvan Ochea.Încercăm totodată readucerea atacantului Sebastian Velcotă.

Transferurile vor fi calitative, nu cantitative. La cererea antrenorului, vom completa lotul pe posturile deficitare, în colaborare cu directorul sportiv Adrian Neaga și Cristea Opria, doar cu jucători care considerăm că nu vor sta pe banca de rezerve.

Dorim ca această politică să o punem în aplicare în mod imperativ alături de staff-ul tehnic. Viitorul clubului nostru depinde de tinerii crescuți și lansați de Poli Timișoara, lucru care trebuie asumat obligatoriu de toți antrenorii.

Îmi asum această decizie și nu mă voi abate de la aplicarea ei, având în acest sens și mandatul Consiliului Director”, se arată în comunicatul semnat de Radu Birlică, președintele ACS Poli Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.