Anunţ meteo de ultim moment. E o veste tristă pentru bănăţeni

În aceste zile ne confruntăm cu temperaturi mai scăzute decât cele obişnuite la această dată. Dar, vremea va intra într-un proces de încălzire şi s-ar putea să avem ploi, nu ninsori de Crăciun.

Vor fi precipitaţii consistente în zilele viitoare în vestul ţării, care vor continua până în 24 – 25 decembrie, iar apoi acestea vor fi doar izolate şi slabe, transmit meteorologii de la ANM.

„Avem la început ninsoare, dar apoi vremea se încălzeşte şi trecem la ploi şi lapoviţă. Vor fi şi condiţii de producere a poleiului. În vestul ţării ne aşteaptă un nou Crăciun cu temperaturi ridicate, mai ridicate decât cele normale pentru această dată, local chiar de 10 grade Celsius”, a declarat un meteorolog pentru Realitatea Tv.

Sâmbătă cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a țării, unde se vor semnala precipitații pe arii mai extinse seara. În restul ţării, înnorările vor fi temporare si precipitatiile, doar pe spații restrânse.

Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, dar trecător, în special în regiunile vestice și sudice se vor semnala si lapovițe și ploi. Izolat vor fi condiții de polei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.