Trei drumuri județene din Timiș intră în reparație. Valoarea totală a investiției este de aproape 30 de milioane de lei

deje

Consiliul Judetean Timiș a publicat, în sistemul electronic, anunțul de organizare a licitației pentru trei lucrări de investiții la drumurile județene, și anume: asfaltarea DJ 609 Valea Lungă-Cliciova, km 7+800-12+730, asfaltarea DJ 593A – sector Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar, km 8+270-13+800 și asfaltarea DJ 588B Rovinița Mare – Percosova – Gherman (cu lungimea de 13,5 kilometri).

„Anunțurile de organizare a licitației pentru trei lucrări importante la infrastructura rutieră din județul nostru au fost publicate pe SICAP.

Este vorba despre lucrări pentru care la sfârșitul anului trecut am semnat contractele de finanțare din bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Valoarea totală estimată pentru execuția acestor lucrări este de circa 29 de milioane de lei, fără TVA.

Sper ca în cel mai scurt timp posibil să avem desemnați câștigării acestor licitații, având în vedere că deschiderea ofertelor va avea loc în data de 1 noiembrie”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Drumul Judeţean 588 B asigură legătura dintre DJ 588A şi DN 57, spre județul Caraş-Severin şi spre DN 59, punctul de trecere a frontierei Moraviţa, iar sectorul de drum propus pentru modernizare are o lungime de 13,5 kilometri.

Suma estimată pentru execuție este de 19.898.350 de lei (fără TVA). În cazul Drumului Județean 593 A, care asigură legătura rutieră între DJ 593 şi DN 59 B, vor fi executate lucrări de modernizare pe o lungime de 4,91 kilometri, estimate la valoarea de 4.383.985 de lei (fără TVA).

Drumul Județean 609 asigură legătura dintre municipiul Lugoj şi localităţile Bethausen, Ohaba Lungă şi județul Arad (oraşul Lipova).

Sectorul de drum judeţean pe care vor fi executate lucrări are o lungime de 4,93 kilometri, iar valoarea estimată este de 4.736.822 de lei (fără TVA).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Trei drumuri județene din Timiș intră în reparație. Valoarea totală a investiției este de aproape 30 de milioane de lei

  1. Un mesaj ptr Calin Dobra, seful CJT. „Caline baiat bun, taie iarba de la drum „… Va supun atentiei situatia de pe drumurile DN 6 Sannicolau Mare – Timisoara, DN 59 C Sannicolau Mare – Jimbolia si DN 59 F Dudestii Vechi – Valcani. A crescut iarba pe tot acostamentul, pana langa asfalt, platim roviniete, pricol mare de accidente. Poate vede si aude cineva.

Lasă un răspuns