Alexandru Pelici va prelua Ripensia

Alexandru Pelici

Alexandru Pelici va fi noul antrenor al Ripensiei. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a semnat cu gruparea roş-galbenă o înţelegere valabilă un an şi jumătate. Contractul va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie şi va expira în vara anului 2020.

Pentru Pelici este prima experienţă ca antrenor în oraşul natal. De-a lungul carierei, el a pregătit formaţiile Unirea Alba Iulia, CSM Reşiţa, Forex Braşov, Sticla Arieşul Turda, Voinţa Sibiu, FCM Târgu Mureş, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor, FC Braşov, CS Mioveni şi AFC Hermannstadt. De ultima echipă s-a despărţit recent, după ce a promovat-o pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Bine ai venit acasă, Alexandru Pelici! Îţi dorim să duci Ripensia acolo unde îi este locul!”, este mesajul de întâmpinare al oficialilor divizionarei secunde din oraşul de pe Bega.

Joi, cu începere de la ora 19, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, Ripensia Timişoara va da piept, avându-l pe Radu Suciu pe banca tehnică, cu Universitatea Cluj-Napoca.

„Jucăm cu o echipă de tradiţie şi cu pretenţii în acest campionat. Este o pretedentă la titlu, dar încă nu şi-a găsit cadenţa, cum de altfel nu şi-au găsit-o nici celelalte pretendente, cum ar fi Petrolul şi Târgovişte. Dar încă nu există o omogenitate care să le permită acestor pretedente să meargă într-un ritm constant în campionat. Meciul este deschis oricărui rezultat. Este la îndemâna noastră să obţinem un rezultat foarte bun. Trebuie să fim atenţi şi să continuăm ceea ce am reuşit în meciul cu ASU. Trebuie să jucăm cu aceeaşi determinare, cu aceeaşi inteligenţă, trebuie să respectăm indicaţiile tactice. Este foarte important să ne dezmeticim rapid după bucuria victoriei cu ASU”, a precizat Radu Suciu, care nu va putea conta joi pe suspendatul Gueye Mansour. Accidentat în ultimele săptămâni, Adrian Ungureanu a intrat într-un program normal de pregătire, dar nu este sigură prezenţa sa pe teren la meciul cu „şepcile roşii”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns