Trei bărbaţi, la spital în urma unui scandal izbucnit în Deta de la vânzarea unui telefon

Trei bărbaţi au ajuns la spital, luni seară, în urma unui scandal izbucnit între mai multe persoane, în oraşul Deta, din judeţul Timiş, după ce cetăţeni de etnie romă au încercat să îi vândă un telefon mobil fiului unui fost poliţist, oamenii legii intervenind pentru aplanarea conflictului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat că un scandal a izbucnit, luni seară, în oraşul Deta, trei persoane fiind transportate la spital şi alte câteva la sediul Poliţiei, pentru a fi audiate.

”A avut loc un conflict în oraşul Deta, în urma căruia mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Deta. Trei oameni au fost transportaţi la spitalul din localitate, în urma scandalului. Poliţiştii vor stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul. Cel mai probabil va fi întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri şi alte violenţe”, a declarat Ancuţa Morariu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, mai mulţi cetăţeni de etnie romă, care s-au întors recent în ţară din străinătate, au încercat să îi vândă un telefon mobil fiului unui fost poliţist, pe stradă. Tânărul le-ar fi spus vânzătorilor că se simte înşelat, iar aceştia au ripostat. Astfel, între romi şi tânăr a izbucnit o bătaie, fiecare tabără chemând ajutoare, conform mediafax.ro.

Câţiva trecători au sunat la numărul de urgenţe 112, iar mascaţii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au intervenit pentru aplanarea conflictului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns