Tatăl unuia dintre violatorii vasluieni dă vina pe victimă: „Nu a forţat-o nimeni!”

Declaraţii şocante din satul celor şapte violatori din judeţul Vaslui. Tatăl unuia dintre ei îşi apără fiul şi spune că victima este singura vinovată.

„Eu n-am ştiut cine-i fata. După ce s-a întâmplat asta, s-a auzit că a fost cu opt maşini la Moara Greci, că a fost cu 14 nu ştiu unde, că a fost cu două maşini la Baraj la Soleşti. A fost şi cu oameni însuraţi. Acela nu a mai fost viol”, a spus tatăl unuia dintre violatori, potrivit România TV.

Bărbatul susţine că niciunul dintre băieţi nu a obligat-o pe tânără să întreţină relaţii sexuale. „Nu a forţat-o nimeni! Fata s-a învoit de la ore ca să iasă să se întâlnească cu băieţii”, a declarat bărbatul.

Opinia publică este şocată de cele întâmplate. Pe internet a fost lansată o petiţie prin care se cere pedepsirea celor şapte. Până acum aproape 45.000 de oameni au semnat ca să ceară arestarea indivizilor. În plus, o mulţime de mesaje de susţinere pentru elevă au apărut pe internet.

O scrisoare emoţionantă a unei profesoare a fost publicată în presă. „Tu nu ai nicio vină! Ăsta să fie gândul cu care te trezeşti în fiecare zi. (…) Dă-ţi timp să accepţi că s-a întâmplat asta, că nimeni şi nimic nu pot întoarce orele înainte de o decizie proastă. (…) Dă-ţi voie să simţi ca înnebuneşti, lasă toate sentimentele negative să iasă, dă-le frâu liber până se sting”, i-a scris femeia tinerei.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Tatăl unuia dintre violatorii vasluieni dă vina pe victimă: „Nu a forţat-o nimeni!”

  1. Dacă și de data asta justiția prin cine știe ce judecător binevoitor îi scapă pe acești nemernici ..atunci singurul lucru este linșajul ….ar trebuii să primescă 20 de ani de închisoare nu să facă declarații în presă ..rușine și nesimțire …..în ce țară trăim oare???????

  2. Eu aș vrea să știu adevărul dincolo de reacții emotionale și curenți puternici de opinie.
    Aș vrea să aflu de e exemplu motivarea curții privind eliberarea pentru început.
    Nu știu dacă se dă eliberarea condiționată pentru astfel de fapte poate decât dacă nu ar exista probe pentru ele… Ceea ce mă îndoiesc că nu ar fi.

Lasă un răspuns