Transportul cu vaporașele pe Bega se reia din 1 martie

Se reduce programul de navigație pe Canalul Bega

Pe Canalul Bega se va relua transportul public cu ambarcațiuni, începând cu data de 1 martie 2022. Cele șapte vaporașe ale Societății de Transport Public Timișoara au andocat pe platforma special amenajată din depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică.

Vaporașele destinate transportului public sunt deja supuse testelor de rutină pe apă, până în 1 martie, dată la care va fi reluat transportul în comun pe Bega, pe tronsonul navigabil situat între stațiile Ardealul și Mihai Viteazul. Mai multe detalii despre traseu, stații și graficul de circulație sunt afișate în stațiile de pe Canalul Bega și pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro, secțiunea Orare).

CITEȘTE ȘI: Serbia nu va impune sancţiuni Rusiei. Vucic: „Rusia a fost singura ţară care nu a impus sancţiuni împotriva noastră în anii ’90”

De la 1 martie va fi mărit și numărul bicicletelor din sistemul VeloTM, în cele 34 de stații special amenajate în Timișoara. Cu totul, peste 300 de biciclete vor fi puse la dispoziția celor care doresc să le folosească ca alternativă de transport în Timișoara, după ce acestea au fost supuse reviziei tehnice, în cadrul atelierului din depoul Dâmbovița.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *