Transport de deșeuri oprit într-o vamă din vestul țării

Peste 17 tone de deşeuri de aluminiu au fost descoperite într-un autotren în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Autorităţile au refuzat intrarea în România pentru că încărcătura nu îndeplinea condiţiile legale.

CITEȘTE ȘI: Crește numărul angajaților care vor putea ieși mai repede la pensie. Parlamentul a votat ca acest drept să fie extins

Autotrenul era condus de un român în vârstă de 37 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deșeuri din aluminiu de la o societate comercială din Olanda pentru o firmă din România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului General Bucureşti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu. În urma analizei documentelor prezentate la controlul de frontieră, s-a constatat faptul că încărcătura supusă controlului nu îndeplineşte condiţiile legale de intrare pe teritoriul ţării, şoferul neavând documentaţia necesară prevăzută de lege pentru transferul de deşeuri. În total, vehiculul transporta 17.194 de kilograme de deșeuri”, anunță Poliţia de Frontieră Arad.

Autorităţile au blocat intrarea în ţară a TIR-ului şi continuă cercetările


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Transport de deșeuri oprit într-o vamă din vestul țării

  1. Si…?
    Arestat administratorul ?!
    Cei care au semnat documentele de transport !?
    Confiscat TIR-ul ?!
    Ca doar asa se potolesc

Lasă un răspuns