Transformări spectaculoase într-o comună de lângă Timișoara (foto)

Transformări spectaculoase într-o comună de lângă Timișoara (foto)

Transformări spectaculoase într-o comună de lângă Timișoara.

De nerecunoscut este una dintre comunele de la marginea Timișoarei! Investițiile din ultima perioadă, derulate într-un ritm susținut, au schimbat considerabil imaginea localității, dar și nivelul de trai al celor stabiliți aici.

CITEȘTE ȘI: Timişoara e plină de şoferi kamikaze. Ce faci când un inconştient îţi taie calea, apoi frânează brusc? Video

Vorbim de Sânandrei, o comună care se dezvoltă continuu, cu investiții pe diverse paliere. În momentul de față, se avansează vizibil la una dintre cele mai așteptate investiții, care a necesitat timp îndelungat și eforturi susținute. Ne referim la introducea canalizării, unde s-a depășit punctul cel mai delicat, cel al realizării legăturilor necesare, astfel că de acum se poate spune în mod cert că lucrarea va fi finalizată în luna octombrie a anului viitor.

Pe de altă parte, până la finalul anului va fi gata și sala de sport din localitate, una cum nu există nici în Timișoara, cu toate dotările necesare și o capacitate de 515 locuri,  valoarea investiției trecând de un milion de euro.

sanandrei sala de sport

Chiar lângă sala de sport, se ridică un bazin de înot, care va fi gata într-un an și jumătate, astfel încât, dacă e să socotim și terenul de minifotbal din apropiere,  putem vorbi de un complex sportiv care va oferi condiții atât pentru obținerea unor performanțe, cât și pentru relaxare sau petrecerea timpului liber.

sanandrei bazin de inot


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Transformări spectaculoase într-o comună de lângă Timișoara (foto)

  1. Asa este normal sa se intimple acolo unde autoritatile locale isi iau obligatiile de serviciu in serios si lucreaza in folosul comunitatii.Pacat ca nu toti primarii si consilierii locali fac asta,exemplu concret este la Sanmihaiu Roman unde nu se vede mai nimic facut in mandatele lor.Ce au facut ,au facut doar in Utvin si in Sanmihaiu Roman dar nu si in cel German,unde nu e apa,nu e canaluzare nu e gaz si nici toate strazile asfaltate cu toate ca si cei din Germanul platesc aceleas taxa ca si celalti.Este la intrarea in Sanmihaiu German un panou mare pe care scrie ca in perioada 2014-2022 se vor finaliza lucrarile de aprovizionare cu apa si canalizarea satului ,voi a-ti vazut cumva vre-un sant sapat si conducte macar 1m,ca eu locuiesc aici si n-am vazut asa cava.NU EXISTS INTERES PTR NIMIC DIM CE AR INTERESA CETATEANUL DE RIND.EXISTA DOAR IMTERESE PERSONALE SI DE PARTID!

  2. Sintem foarte incintati cu ritmul de dezvoltare al comunei sinandrei ,într-adevăr este preocupare la nivel de conducerea comunei,Din partea dl.Primar,a dl.Viceprimar și a consiliului local.

  3. Nici pe departe o comuna spectaculoasa, parcurile noi in special cel dinspre Carani, sunt un real pericol pentru copii, se desfac diverse elemente, loc prin care pot cadea copiii de la o inaltime de doi metrii. Scoala si gradinita…nu sunt in conditie buna. Nu toate strazile sunt asfaltate si iluminate. Curentul cade 20 de ori pe zi. Apa taiata cam la cateva zile cand un “Dorel” repara ceva si se intampla des. Nu sunt treceri de pietoni sau imblanzitoare de viteza!
    Nu e spectaculoasa, spectaculoasa e Comuna Cugir!

  4. la sanandrei doar hotia primarului este spectaculoasa! oare cand se vor sesiza si institutiile statului de dreot? de la cate milioane de euro furate cazul devine interesant pentru dna? kkkk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *