Traian Stancu, un politician cu coloană. Coloana Infinitului

În sfârşit, Traian Stancu (Titi, pentru prieteni) şi-a văzut visul cu ochii. Miercuri, politicianul trecut printr-o inegalabilă experienţă electorală urmează a fi „uns” vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Dacă pentru Roxana Iliescu, celălalt viitor vicepreşedinte al CJT, înscăunarea este rod al conjuncturii şi al norocului orb, la Titi Stancu avem de-a face cu încununarea unei vieţi dedicate politicii.

Vaşnicul militant a trebuit să treacă prin toate partidele posibile şi imposibile, pentru a ajune să prindă şi el, acum la bătrâneţe, o funcţie mai cu ştaif. A fost la UFD, la PNL, PDL, PLR, PC, ALDE, a umblat prin toate toate încăperile organizaţiilor judeţene, cunoaşte sediile, personalul, intrările şi ieşirile, ce mai încoace şi încolo, e uns cu toate alifiile partidelor pentru a putea fi înscăunat şi la CJT.

Iată un model de tenacitate, de perseverenţă în politică încununată cu succes. Traian Stancu a demonstrat că poţi reuşi în politică doar dacă schimbi partidele chiar până la infinit. Asta înseamnă să ai coloană. Coloana Infinitului.

0 Comments

No Comment.