Traian Stancu, un politician cu coloană. Coloana Infinitului

traian stancu

În sfârşit, Traian Stancu (Titi, pentru prieteni) şi-a văzut visul cu ochii. Miercuri, politicianul trecut printr-o inegalabilă experienţă electorală urmează a fi „uns” vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Dacă pentru Roxana Iliescu, celălalt viitor vicepreşedinte al CJT, înscăunarea este rod al conjuncturii şi al norocului orb, la Titi Stancu avem de-a face cu încununarea unei vieţi dedicate politicii.

Vaşnicul militant a trebuit să treacă prin toate partidele posibile şi imposibile, pentru a ajune să prindă şi el, acum la bătrâneţe, o funcţie mai cu ştaif. A fost la UFD, la PNL, PDL, PLR, PC, ALDE, a umblat prin toate toate încăperile organizaţiilor judeţene, cunoaşte sediile, personalul, intrările şi ieşirile, ce mai încoace şi încolo, e uns cu toate alifiile partidelor pentru a putea fi înscăunat şi la CJT.

Iată un model de tenacitate, de perseverenţă în politică încununată cu succes. Traian Stancu a demonstrat că poţi reuşi în politică doar dacă schimbi partidele chiar până la infinit. Asta înseamnă să ai coloană. Coloana Infinitului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns