TRAGEDIE pe calea ferată! O mamă și cei trei copii ai săi au fost călcați de tren

tren5

Patru oameni au fost găsiți morți pe calea ferată! Conform primelor informații, o mamă și cei trei copii ai săi au fost loviți mortal de tren. Tragedia a avut loc în localitatea Brănești, din județul Ilfov.

Anumite surse vorbesc despre o posibilă sinucidere, dar și despre faptul că femeia și cei 3 copii ai săi ar fi fost surprinși de tren în timp ce ar fi vrut să traverseze calea ferată. Circulația feroviară e blocată în zonă. Accidentul a avut loc la ora 9:30.

Se pare că este vorba despre o femeie cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani, iar copiii au vârste cuprinse între 2 și 12 ani.

„Un tren Inter Regio a lovit mortal 4 persoane. Trenul circula cu 160 de km la ora. E exclusă varianta evitării accidentului. Circula fără oprire. Trenul va pleca cu întârziere de aproximativ două ore. Procuratura şi IML vor sosi la faţa locului şi vor da verde pentru plecarea trenului. Restul trenurilor care trec pe acolo vor avea întârzieri. Mai erau doar două trenuri care circulau pe acolo”, a spus Alina Predescu, purtator de cuvant CFR Calatori.

”Controlorii au spus că au fost loviți niște copii. Ușile sunt închise, nu avem voie să coborâm. E multă poliție. La 9 am plecat din București, după 10-15 minute s-a oprit trenul. Ni s-a spus că o să mai dureze, că o să vină cei de la Criminalistică să facă poze, dar nu se știe cât timp.”, a spus o pasageră la Antena 3.

UPDATE! Detalii șocante ies la iveală după accidentul feroviar. Conform anchetatorilor, o fetiță a fost găsită la o distanță de 600 de metri de frații și mama sa. A fost găsit și un bilet de adio.

Se pare că ar fi fost o răzbunare din dragoste, iar poliția va audia persoana căreia îi era destinat mesajul. Totodată, se pare că femeia era însărcinată, conform medicilor sosiţi la locul tragediei.

Sursa: stiripesurse.ro

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *