Tragedie în Banat. O bătrânică şi fiul ei au fost găsiţi fără viaţă

Tânăr decedat într-un salon de tatuaje din Timișoara

Tragedie în Banat. O bătrânică şi fiul ei au fost găsiţi fără viaţă

Joi, cu puţine minute înainte de ora 10, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați, de către o femeie, despre faptul că i-a găsit pe doi vecini decedați în locuința acestora, în orașul bănăţean.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului a constatat că cele două persoane care locuiau la adresa respectivă, o femeie de 90 de ani, cunoscută cu probleme medicale, aflată la pat, și fiul acesteia, de 66 de ani, erau decedate.

CITEŞTE ŞI: Dominic Fritz a adus o coruptă în Primăria Timișoara, prin concurs cu dedicație, deși posturile sunt blocate, în timp ce se plângea că guvernul nu-l lasă să angajeze medici în spitalele orașului

„Echipa operativă din cadrul inspectoratului a efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul celor două persoane. În urma examinării preliminare a celor două cadavre nu au fost observate urme exterioare de violență pe corpul acestora.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor deceselor. În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Caraş-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *