Tragedie fără margini – o mamă este împiedicată de autorități să participe la înmormântarea fiului ei

Necazurile și loviturile vieții vin una după alta pentru familia micuțului Orlando Dogaru – copilul care a zăcut două săptămâni în comă după ce a căzut într-unul din bazinele unui ștrand din oraș. Micuțul a murit ieri la Spitalul de Copii din Timișoara și a fost adus acasă, la Reșița pentru ultimul drum.

Trupul copilului este depus în capela numărul 3 din Cimitirul din Govândari și este vegheat de astă noapte de cele două bunici și tatăl său. De la primele ore ale dimineții, pe la căpătâiul lui Orlando s-au perindat rudele, vecinii, au sosit prietenii și învățătoarea lui.

Cel mai grav este faptul că de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit, lipsește tocmai ființa care i-a dat viață: mama lui. Părinții copilului sunt despărțiți iar mama micuţului este în penitenciar la Arad. De ziua fiului ei, deoarece nu a avut bani, a furat o jucărie dintr-un magazin. Femeia a fost condamnată la un an cu executare, iar Orlando a rămas cu bunica lui, cea care l-a și crescut și cu care a stat mai mult. De altfel, copilul locuia cu bunica lui.

Bunicile și rudele copilului spun că femeia a depus cerere de învoire pentru câteva ore pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum, dar cererea i-a fost respinsă. Femeile se întreabă dacă mai există dreptate și omenie în România, dacă niște oamni pot lua o asemenea decizie pentru o mamă, în timp ce 7 violatori sunt lăsați în libertate. Femeile au mai spus că și politicienilor li se aplică aceeași măsură, chiar dacă s-a dovedit că au furat. În schimbh unei mame carte a furat o jucărie, nu i se permit trei ore ca să-și îngroape copilul.

Vă reamintim că în data de 6 iulie, un copil de 9 ani din Reșița, s-a înecat la unul din ştrandurile din oraş. Tragedia s-a petrecut pe 6 iulie în jurul orei 19:30. Femeia fusese câteva ore cu nepotul la ștrand și când se pregătea să plece spre casă, a realizat că micuţul lipseşte. Împreună cu alţi cunoscuţi, femeia l-a căutat pe copil, si după aproximativ 10 minute, acesta a fost găsit pe fundul bazinului pentru adulţi. Culmea este că în bazinul respectiv mai erau şi alţi oameni care făceau baie şi nimeni nu a văzut nimic, scrie infocs.ro.

CITEŞTE ŞI Micuțul Orlando a părăsit această lume din brațele mamei sale

7 Comments
Silvia 24/07/2015
Rusine!!! Oare de ce merge tara asta tot in jos? Chiar magistratii nostri nu au copii, nu mame, nu au frati? Nu se pot pune in situatie?
alina 23/07/2015
o mama este inchisa pt.o jucarie ,dar cei 7 violatori din Vaslui umbla liberi pe strada ,unde e justitia ?unde e dreptatea? ce nenorociti,pe zi ce trece sunt convinsa ca RO.nu-i o tara de viitor!!!
anisoara 23/07/2015
imi pare rau pentru aceasta mama asa avem noi in rominia justitia
doria bout 23/07/2015
Justitia ar trebui sa fie oarba dar la noi trage cu ochiul in buzunarul inculpatului si apoi da sentința
alexandru 22/07/2015
Cui ii pasa in lumea asta? Femeia a primit un an ca a furat o jucarie, altii au primit 3 ani ca au furat sute de milioane de euro.. asta este dreptatea..
msv 22/07/2015
Ca si Jean Valjean din Mizeralbilii care a fost condamnat ca a furat o paine.......Justitie? Stiti ca in SUA justitia e interpretata ca o femeie legata la ochi cu o balanta in mana, asta pt ca justitia e oarba!