Tragedie fără margini – o mamă este împiedicată de autorități să participe la înmormântarea fiului ei

copil resita

Necazurile și loviturile vieții vin una după alta pentru familia micuțului Orlando Dogaru – copilul care a zăcut două săptămâni în comă după ce a căzut într-unul din bazinele unui ștrand din oraș. Micuțul a murit ieri la Spitalul de Copii din Timișoara și a fost adus acasă, la Reșița pentru ultimul drum.

Trupul copilului este depus în capela numărul 3 din Cimitirul din Govândari și este vegheat de astă noapte de cele două bunici și tatăl său. De la primele ore ale dimineții, pe la căpătâiul lui Orlando s-au perindat rudele, vecinii, au sosit prietenii și învățătoarea lui.

Cel mai grav este faptul că de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit, lipsește tocmai ființa care i-a dat viață: mama lui. Părinții copilului sunt despărțiți iar mama micuţului este în penitenciar la Arad. De ziua fiului ei, deoarece nu a avut bani, a furat o jucărie dintr-un magazin. Femeia a fost condamnată la un an cu executare, iar Orlando a rămas cu bunica lui, cea care l-a și crescut și cu care a stat mai mult. De altfel, copilul locuia cu bunica lui.

Bunicile și rudele copilului spun că femeia a depus cerere de învoire pentru câteva ore pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum, dar cererea i-a fost respinsă. Femeile se întreabă dacă mai există dreptate și omenie în România, dacă niște oamni pot lua o asemenea decizie pentru o mamă, în timp ce 7 violatori sunt lăsați în libertate. Femeile au mai spus că și politicienilor li se aplică aceeași măsură, chiar dacă s-a dovedit că au furat. În schimbh unei mame carte a furat o jucărie, nu i se permit trei ore ca să-și îngroape copilul.

Vă reamintim că în data de 6 iulie, un copil de 9 ani din Reșița, s-a înecat la unul din ştrandurile din oraş. Tragedia s-a petrecut pe 6 iulie în jurul orei 19:30. Femeia fusese câteva ore cu nepotul la ștrand și când se pregătea să plece spre casă, a realizat că micuţul lipseşte. Împreună cu alţi cunoscuţi, femeia l-a căutat pe copil, si după aproximativ 10 minute, acesta a fost găsit pe fundul bazinului pentru adulţi. Culmea este că în bazinul respectiv mai erau şi alţi oameni care făceau baie şi nimeni nu a văzut nimic, scrie infocs.ro.

CITEŞTE ŞI Micuțul Orlando a părăsit această lume din brațele mamei sale


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Tragedie fără margini – o mamă este împiedicată de autorități să participe la înmormântarea fiului ei

  1. Ca si Jean Valjean din Mizeralbilii care a fost condamnat ca a furat o paine…….Justitie? Stiti ca in SUA justitia e interpretata ca o femeie legata la ochi cu o balanta in mana, asta pt ca justitia e oarba!

    1. Cata suferinta trebuie sa mai induram din cauza bestiilor ce conduc justitia in Romania?Criminalilor,faceti ceva pentru acea mama!!!!!!Ganditi-va daca aveti creier si la adolescenta care va fi marcata pentru toata viata!

  2. Cui ii pasa in lumea asta? Femeia a primit un an ca a furat o jucarie, altii au primit 3 ani ca au furat sute de milioane de euro.. asta este dreptatea..

  3. o mama este inchisa pt.o jucarie ,dar cei 7 violatori din Vaslui umbla liberi pe strada ,unde e justitia ?unde e dreptatea? ce nenorociti,pe zi ce trece sunt convinsa ca RO.nu-i o tara de viitor!!!

  4. Rusine!!! Oare de ce merge tara asta tot in jos? Chiar magistratii nostri nu au copii, nu mame, nu au frati? Nu se pot pune in situatie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *