Micuțul Orlando a părăsit această lume din brațele mamei sale

orlando

Autoritățile și comandantul Penitenciarului Arad au cedat lacrimilor și rugăminților mamei lui Orlando Dogaru – micuțul de 9 ani care a murit după ce a căzut într-unul dintre bazinele unui ștrand din oraș.

Femeii i s-a spus că nu i se dă permisiunea de a fi la capul copilului ei. Situația a rămas neschimbată până în ziua înmormântării, în jurul orei 12, când conducerea Penitenciarului Arad a revenit la sentimente mai umane și au transportat-o pe mama copilului sub escortă la cimitir pentru a-și vedea copilul pentru ultima dată.

Mama şi-a îmbrățișat pentru ultima dată fiul, înainte ca micuțul Orlando, la numai 9 ani, să plece pe lungul drum al eternității și al neantului.

Orlando era foarte iubit și apreciat de către toți cei care l-au cunoscut. Era un bun fotbalist, își iubea și respecta colegii și era înscris și la cursul de dansuri populare. Deși este vacanță, platoul din fața capelei a fost plin de copii care au venit să-l conducă pe Orlando pe ultimul drum.

Acum, tatăl copilului va porni lupta în instanță pentru a se stabili cine se face vinovat de moartea micuțului și mai ales, ca asemenea situație să nu se mai repete cu un alt copil. El va chemă în instanță și conducerea ștrandului și sistemul sanitar din Caraș Severin.

VEZI MAI MULTE PE infocs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Micuțul Orlando a părăsit această lume din brațele mamei sale

  1. sa dea in judecata statul care a condamnat aceasta femeie inutil si a lasat un baietel fara mama si supravegherea si grija ei….STATUL sa dea in judecata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *