O furtună de vară a făcut ravagii în Arad

furtuna arad

Un copac doborât, un acoperiș de bloc luat de vânt, un bulevard inundat, un pasaj inundat și un TIR răsturnat pe șoseaua de centură în zona CET: bilanțul scurt al unei furtuni de vară, care a avut loc joi seară în Arad.

Vara trecută nu a fost furtună fără vreun copac sau acoperiș puse la pământ de vântul puternic sau fără străzi sau pasaje inundate. Iată că nici vara aceasta nu diferă. Furtuna de joi seara a doborât un copac pe strada Ștefan cel Mare, iar acoperișul unui bloc din zona Gării CFR s-a desprins din cauza vântului puternic. Ca să nu mai menționăm Bulevardul Nicolae Titulescu care, în zona Gemi, a fost inundat, mașinile mici putând cu greu înainta prin apa care creștea pe măsură ce cădea ploaia. Nici pasajul de pe strada Voinicilor nu a scăpat neinundat, pompierii fiind solicitați să intervină pentru a evacua apa.

Totodată, echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad au fost solicitate pentru a îndepărta copacul căzut pe strada Ștefan cel Mare și tabla acoperișului care s-a desprins de pe un bloc din zona Gării CFR.

Nici polițiștii rutieri nu au fost feriți de evenimente pe timpul furtunii de joi seara. Ei au intervenit – începând cu ora 20.15 – pe șoseaua de centură (în zona CET) după ce un TIR care transporta detergent s-a răsturnat pe șosea, blocând traficul rutier, conform aradon.ro.

Foto: aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *