Nocturnă muzicală la Periam-Port

periamport

Ediția 2015 a Zilelor Periamului va debuta vineri, la ora 17, printr-o suită de competiții sportive (volei și fotbal pe plajă) organizate în cunoscutul parc de agrement Periam-Port.

În același spațiu de pe malul Mureșului se va desfășura, tot vineri, dar de la ora 23, o discotecă în aer liber cu DJ Optimum.

Manifestările vor continua a doua zi, la ora 11, când sunt programate campionatele de automobilism și karting, între orele 18 și 3 urmând să se desfășoare un maraton muzical care cuprinde concertul susținut de trupele ”Be Art International & The students”, ”Vest”, ”Stage Five”, ”AM Band” și Deep Central”, precum și o nouă rundă a discotecii în aer liber.

Cea de-a treia zi a festivităților va debuta la ora 15, cu un concurs de canoe pe Mureș, la ora 16 fiind programat un spectacol de dansuri cu ansamblul ”Muguri de tezaur” și, respectiv, soliștii Mădălina Cozma, Simona Bădulescu, iar la ora 19, un concert de muzică populară, susținut de Andreea Voica și formația orchestrală Dejan Galetin.

Autoritățile locale au mai pregătit, pentru această sărbătoare, care țintește să readucă zona de agrement Periam-Port în circuitul destinațiilor estivale bănățene, mai multe surprize și tradiționalul foc de artificii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *