Tragedie fără margini la Reşiţa

Nenorocire la Gătaia

Tragedie fără margini la Reşiţa

Joi seara, cu puţin înainte de ora 22, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost găsită de un vecin în stare de inconștientă, iar în locuința acesteia se simțea miros de gaz.

„În locuința persoanei în cauză, situată în municipiul Reșița au fost găsiți în stare de inconștientă un bărbat de 69 de ani și fiica sa, de 43 de ani. Echipajul Serviciul Județean de Ambulanță deplasat la fața locului a declarat decesul femeii, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Cadavrul persoanei nu prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Bărbatul de 69 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând semne vitale.

De asemenea, s-a constatat că în locuință exista o sobă de teracotă racordată la gaz, care era folosită ca sursă de încălzire, la fața locului intervenind și un echipaj al companiei de furnizare a gazelor naturale. În acest caz polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul persoanei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Oameni daţi afară în valuri! Timișoara pierde sute de locuri de muncă, în timp ce primarul se laudă cu investiții străine


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *