Polițiștii locali, în control la barurile și terasele din apropierea unor unități de învățământ – 30 de persoane legitimate în zonele Unirii și Complex Studențesc

Polițiștii locali, în control la barurile și terasele din apropierea unor unități de învățământ – 30 de persoane legitimate în zonele Unirii și Complex Studențesc

Polițiștii locali, în control la barurile și terasele din apropierea unor unități de învățământ – 30 de persoane legitimate în zonele Unirii și Complex Studențesc.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică au efectuat, în cursul zilei de ieri, o acțiune în localurile și zonele din apropierea unităților de învățământ, pe linie de prevenire a consumului de alcool, energizante, tutun, substanțe interzise în rândul elevilor.

Acțiunea s-a desfășurat în 19 locații, din care 11 în zona Unirii și 8 în zona Campusului Universitar.

Locațiile verificate fac parte din categoria baruri, cafenele, pizzerii, societăți comerciale în care se desfășoară jocuri de noroc, pariuri sportive etc.

Au fost legitimate 30 de persoane, printre acestea aflându-se și 3 elevi de la un liceu din zona Piața Victoriei, care se aflau în pauză.

Totodată, în timpul acțiunii au fost aplicate și 26 de invitații și trei sancțiuni în cazul unor autovehicule depistate staționând neregulamentar în zonele verificate și în cazuri de comerț stradal neautorizat.

Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, și în alte zone, cu scopul prevenirii comiterii de fapte de natură contravențională sau infracțională în rândul tinerilor.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară din cadrul IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Vremea până la mijlocul lunii mai: Temperaturi mai ridicate decât cele normale

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *