Traficul feroviar blocat la Valea Timişului, după ce trei cisterne au sărit de pe linie

Traficul feroviar între Caransebeş şi Timişoara este blocat după ce trei vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu motorină, au deraiat, duminică seară, iar două trenuri Interregio aşteaptă în staţii pentru a fi, cel mai probabil, redirecţionate.

Dintr-un vagon deraiat sunt scurgeri de motorină, dar nu este pericol de explozie. Circulaţia feroviară pe această rută este oprită, iar două trenuri Interregio aşteaptă în staţii, pentru a fi, cel mai probabil, redirecţionate pe rute ocolitoare.

La locul incidentului au fost trimise echipajele ISU Caraş-Severin, urmând ca o macara să repună pe şine vagoanele deraiate, după ce vor fi golite de combustibil.

Reprezentanţii CFR au anunţat, de asemenea, că a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul deraierii vagoanelor de tren.

infocs.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Traficul feroviar blocat la Valea Timişului, după ce trei cisterne au sărit de pe linie

  1. Si au trecut deja 4 zile si incapabilii de la CFR nu au fost nici pana acum in stare sa redeschida circulatia intre Valisoara si Valea Timisului !!!
    Suntem in data de joi 10 septembrie 2015 si trenurile circula tot pe ruta ocolita adica prin Deva Simeria Petrosani Targu Jiu cu un ocol care creste durata calatoriei de la Timisoara la Bucuresti cu aproximativ 4 ore … Halal de ea CALE FERATA ROMANA !!!

  2. Asta se intampla din doua motive: liniile sunt carpite din lipsa de bani sau deturnari in alte scopuri, respectiv datorita vagoanelor particularilor care sunt utilizate pana ce cad la propriu de pe sine! In viitor si acele putine linii refacute vor fi distruse de vagoanele acelor firme fantoma pentru care nu exista revizii, reparatii sau autorizari ale AFER

Lasă un răspuns