Rugi de Sfântă Mărie Mică, în tot Timişul

Mii de timişeni se pregătesc de rugă, în comunele şi satele ale căror biserici ortodoxe poartă hramul Naşterii Maicii Domnului. De Sfântă Mărie Mică, timişenii vor petrece la Buziaş, unde, în parcul din centrul staţiunii, pe scenă vor urca Puiu Codreanu şi Adrian Stancu, dar şi alţi solişti importanţi de muzică populară.

CITEŞTE ŞI:
Traficul feroviar blocat la Valea Timişului, după ce trei cisterne au sărit de pe linie

La Belinţ, unde vor fi în sărbătoare satele Chizătău şi Gruni, cântă Andreea Tămaş, Răzvan Timiş cu formaţia sa şi Doru Petrean, iar la Orţişoara publicul va avea parte de o întâlnire cu 3Sud Est şi Ami.

CITEŞTE ŞI:
Metode pentru a scăpa de gândacii de bucătărie

Rugi vor mai fi la Ciacova, în satul Obad, la Făget (Bichigi şi Begheiu Mic), în comuna Balinţ (la Fădimac), la Banloc (Ofseniţa), Bata (satul Spata), Bethausen (la Cutina şi Nevrincea), la Birda, în comuna Bârna (Jureşti şi Pogăneşti), la Boldur, la Chevereşu Mare (satul Vucova), la Coşteiu (satele Valea Lungă Română şi Păru), la Darova (Hodoş), la Denta (Roviniţa Mare), la Dumbrava (în satul Răchita), şi la Fârdea (Gladna Montană). Vor petrece, de asemenea, locuitorii din Ghiroda (Giarmata Vii), Ghizela (Şanoviţa), Giarmata, Giera, Lenauheim, Liebling (Cerna), Margina, Mănăştiur (Remetea Luncă), Moraviţa (centrul de comună şi satul Gaiu Mic), dar şi cei din Ohaba Lungă, Orţişoara, Parţa, Pădureni, Periam, Icloda, Unip. Sărbătoare va fi şi la Sânandrei, în satul Carani, la Sânpetru Mare (Igriş), la Şandra (satul Uihei), la Tomeşti (Baloşeşti), la Tomnatic, la Topolovăţu Mare (Budinţ), la Traian Vuia, în satul Susani, la V. V. Delamarina (Honorici) şi în comuna Voiteg.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns