Turcescu DEZVĂLUIE candidaţii la Primăria Capitalei: Buşoi şi posibil Băsescu. „Are studii de securitate”

Robert Turcescu a anunţat în mai multe rânduri cam ce posibilităţi sunt la alegerile pentru Primăria Capitalei. Jurnalistul care acum are o rubrică de interviuri în Evenimentul Zilei şi este invitat la B1 TV destul de des în ultima vreme a postat pe Facebook mai multe mesaje prin care practic anunţă care vor fi marii candidaţi ai alegerilor pentru şefia Bucureştiului.

Turcescu insinuează că Traian Băsescu ar putea să candideze ca primar, plecând de la declaraţiile sale din ultimul timp. Ipoteza este plauzibilă având în vedere că Băsescu este în plină campanie de revenire politică, fiind aproape de ase înscrie în PMP şi a deveni şeful acestui partid.

Sa citim atent, zic:

„În acest moment nu mă interesează să mă întorc la primăria Capitalei”, a zis azi Traian Băsescu.

„In acest moment”, deci. Ceea ce inseamna ca ar putea veni un moment in care sa fie interesat. Ar fi, cum ar zice un clasic-mut in viata, stop si de la capat

Altă variantă în viziunea lui Turcescu ar fi PNL-istul Cristian Buşoi, tot mai prezent în viaţa partidului. Buşoi este văzut foarte des în preajma co-preşedintei Alina Gorghiu în acţiunile partidului ceea ce arată că acesta a căpătat un rol important în ierarhia PNL.

Cale libera pentru multimilionarul Cristian Busoi spre Primaria Capitalei. Din cite mi-aduc aminte Busoi a facut ceva studii de securitate, anunţă Turcescu.

reportervirtual.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns