Traficant la 16 ani. Bănăţeanul avea marfă de contrabandă în valoare de 10.000 de lei

traficant tigari

Un adolescent din Banat a crezut că se va îmbogăţi uşor făcând contrabandă cu ţigări. Planul său însă a fost dejucat de poliţiştii de frontieră, care l-au prins în timp ce transporta marfa de contrabandă.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol au depistat un cetăţean român în vârstă de 16 ani, care a încercat să introducă ilegal în ţară, pe jos, pe la „frontiera verde”, cantitatea de 1.000 de pachete cu ţigări de contrabandă”, au transmis reprezentanţii instituţiei.

Adolescentul a fost observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte deplasasţndu-se pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării şi transportând două bagaje în spate.

„Persoana, care nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost reţinută şi condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a stabilit că era vorba de un cetăţean român în vârstă de 16 ani, domiciliat pe raza judetului Caras-Severin. În cele două bagaje pe care le transporta în spate, poliţiştii de frontieră au descoperit 1.000 de pachete cu ţigări, marca Marble, pe care cel în cauză intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România”, au transmis poliţiştii de frontieră.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *