Trafic paralizat în zona Pieței 700

circulatie 700

De azi-dimineață, începând cu ora 3, pe strada Paris au intrat utilajele pentru a turna asfalt pe artera care, încă de săptămâna trecută, circulația se desfășoară anevoios din cauza lucrărilor de decopertare.

Astăzi, strada a fost închisă, blocându-se circulația rutieră în zonă.
premii renasterea septembrie
Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini cu coloanele imense formate pe arterele din această zonă centrală a orașului.

Șoferii care au avut traseul pe acolo au fost anunțați de alți conducători auto ”pățiți”, pe Facebook, că strada este închisă.

Indicatoarele care semnalizau realizarea lucrărilor și închiderea străzii au fost puțin vizibile. De altfel, chiar timișorenii au fost cei care au reclamat acest lucru muncitorilor din zonă.
circulatie 700 1
E drept, de aceste lucrări era nevoie pentru că de mai mult timp locuitorii se plâng de starea deplorabiă a trotuarelor și a carosabilului de pe Paris.

CITEȘTE ȘI: Amendă uriașă dată de timișoreanul Sorin Grindeanu: Una dintre cele mai mari companii de telefonie a încălcat contractul

Aceasta nu este singura stradă cu probleme. Pe Colonel Ion Enescu sute de șoferi și-au avariat automobilele din cauza gropilor care s-au format în jurul unei guri de canal.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele zilePrognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele zile

Tot pe această stradă au fost săpate, în urmă cu aproape două luni, alte gropi, pentru remedierea unor defecțiuni la rețeaua Colterm.

Gropile au rămas, între timp s-au umplut cu gunoaie, iar semnalizarea acestora este defectoasă.

Foto: Facebook/Info trafic jud. Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns