Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele zile

timisoara august 2018

Valorile termice se vor situa în general peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a zilei în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali şi a Dealurilor Subcarpatice unde local se vor semnala averse şi vor fi posibile descãrcãri electrice. Ploi slabe, de scurtã duratã vor fi posibile izolat şi în zonele mai joase de relief din sudul ţãrii.
premii renasterea septembrie
PROGNOZA METEO MARTI În cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei, în centrul şi sudul Moldovei şi local în Oltenia, vremea cãlduroasã şi disconfortul termic vor persista, iar indicele temperaturã-umezealã ITU se va apropia şi izolat va atinge pragul critic de 80 de unitãţi; temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 34 de grade în sudul şi în estul Munteniei.

CITEȘTE ȘI: Amendă uriașă dată de timișoreanul Sorin Grindeanu: Una dintre cele mai mari companii de telefonie a încălcat contractul

Instabilitatea atmosfericã se va manifesta, mai ales dupa-amiaza şi seara, prin înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice în zonele montane şi submontane, local în zonele mai joase de relief din sudul şi din estul Transilvaniei şi pe spaţii restrânse în cele din Oltenia şi Muntenia. Cantitãţile de apã vor depãşi punctiform 25…30 l/mp, în special la munte.

CITEȘTE ȘI: Anul acesta, varza va fi trufanda

În restul teritoriului, cerul va fi variabil pe tot parcursul intervalului, iar ploi slabe vor fi posibile izolat.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în est şi sud-est, dar de scurtã duratã şi în rest, asociat averselor. Minimele termice vor fi cuprinse între 11…13 grade în zonele depresionare şi 22…23 de grade pe litoral.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice se vor situa în general peste mediile climatologice specifice perioadei, iar în sud şi sud-est vor caracteriza o vreme cãlduroasã, cu disconfort termic local mai ridicat.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a zilei în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali şi a Dealurilor Subcarpatice unde local se vor semnala averse şi vor fi posibile descãrcãri electrice. Ploi slabe, de scurtã duratã vor fi posibile izolat şi în zonele mai joase de relief din sudul ţãrii.

Vântul va fi moderat în est şi în sud-est şi va sufla în general slab în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, cu cele mai mari valori in Lunca Dunarii, iar cele minime între 12 şi 22 de grade, mai scãzute, spre 8 grade în depresiuni, în special în cele din estul Transilvaniei, unde spre dimineaţã se va forma ceaţã.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice se vor menţine peste mediile climatologice specifice perioadei, iar în Câmpia de Vest şi în Câmpia Românã vremea va fi cãlduroasã.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara în zona de munte, unde izolat vor fi ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 11 şi 22 de grade, mai scãzute, spre 8 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare la munte şi în vestul ţãrii, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 12 şi 21 de grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

DE SAMBATA PANA MARTI Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Probabilitatea pentru ploi de scurtã duratã va fi mai ridicatã la munte, iar la începutul intervalului şi în regiunile intracarpatice, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns