Trafic oprit la granița României! Șoferii nu mai pot intra și ieși din Ungaria

Traficul rutier la granița cu Ungaria este întrerupt temporar, luni, din cauza sistemului informatic al autorităților maghiare care nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră, conform Mediafax.

Autoritățile din Ungaria au anunțat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că sistemul informatic nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră la intrarea și ieșirea din Ungaria.

Din această cauză, potrivit autorităților române, până la remedierea situației, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport. În unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare, mai susțin autoritățile române.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță că sunt în legătură cu autoritățile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri, astfel încât, după remedierea situației, controlul de frontieră să se desfășoare normal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
ioan 7 mai 2019
Trebuie construite cel putin 2 rute de acces,prin Serbia-Croatia-Slovenia-Austria,respectiv Sighetul Marmatiei-Ucraina(Nv)-Cehia_Germania.