Succes important pentru pilotul timişorean Marius Giurisici

Selecţionat în echipa IPA VIP România Alba Iulia pentru concursul automobilistic internaţional de autoslalom Bijeljina 2019, desfăşurat sâmbătă în Bosnia-Herţegovina, cunoscutul pilot timişorean Marius Giurisici a obţinut o nouă victorie la nivel european, impunându-se după o luptă strânsă într-o competiţie automobilistică la care au luat parte 33 de piloţi profesionişti din Serbia, Croaţia, Slovenia, România, Bosnia-Herţegovina şi Muntenegru.

După un parcurs apreciat de toţi cei prezenţi şi aflându-se unei Honda Civic pregătită perfect pentru suprafaţa de rulare şi capriciile vremii, acesta a învins la mai puţin de jumătate de secundă, fiind urmat pe podium de doi reprezentanţi ai ţării gazdă.

O surpriză şi un puternic impuls pentru Marius Giurisici a fost prezenţa la start a doi foşti colegi din FIA Rally Academy, absolvită de timişorean în anul 2014.

La festivitatea de premiere, el a dedicat victoria tuturor sponsorilor şi prietenilor care l-au sprijinit, oraşului Timişoara, asociaţiei Auto Club Rally Timiş, la care îşi desfăşoară activitatea, şi Pro MotorSport Academy, unde se pregăteşte în prezent.

De asemenea, Marius Giurisici a pus bazele unei viitoare colaborări, prezentând gazdelor concursurile automobilistice timişene şi invitând sportivii de marcă prezenţi la aceste competiţii pe patru roţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns