Succes important pentru pilotul timişorean Marius Giurisici

Selecţionat în echipa IPA VIP România Alba Iulia pentru concursul automobilistic internaţional de autoslalom Bijeljina 2019, desfăşurat sâmbătă în Bosnia-Herţegovina, cunoscutul pilot timişorean Marius Giurisici a obţinut o nouă victorie la nivel european, impunându-se după o luptă strânsă într-o competiţie automobilistică la care au luat parte 33 de piloţi profesionişti din Serbia, Croaţia, Slovenia, România, Bosnia-Herţegovina şi Muntenegru.

După un parcurs apreciat de toţi cei prezenţi şi aflându-se unei Honda Civic pregătită perfect pentru suprafaţa de rulare şi capriciile vremii, acesta a învins la mai puţin de jumătate de secundă, fiind urmat pe podium de doi reprezentanţi ai ţării gazdă.

O surpriză şi un puternic impuls pentru Marius Giurisici a fost prezenţa la start a doi foşti colegi din FIA Rally Academy, absolvită de timişorean în anul 2014.

La festivitatea de premiere, el a dedicat victoria tuturor sponsorilor şi prietenilor care l-au sprijinit, oraşului Timişoara, asociaţiei Auto Club Rally Timiş, la care îşi desfăşoară activitatea, şi Pro MotorSport Academy, unde se pregăteşte în prezent.

De asemenea, Marius Giurisici a pus bazele unei viitoare colaborări, prezentând gazdelor concursurile automobilistice timişene şi invitând sportivii de marcă prezenţi la aceste competiţii pe patru roţi.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns