Trafic greu prin Timișoara

trafic timisoara 11

Circulația în Timișoara este tot mai greoaie, nu mai există ore de vârf, mereu fiind blocaje în trafic din cauza aglomerației, iar așa-zisă ”undă verde” este Fata Morgana pe care nici un timișorean n-a prea reușit să o vadă.

Până și la orele serii traficul este dat peste cap dacă apare un obstacol pe traseu. La intrarea în Timișoara, serile trecute, un autocamion a rămas blocat pe carosabil. Șoferii au fost nevoiți să ocolească tir-ul pe linie continuă, căutând să se strecoare când veneau mai puține autoturisme din sensul opus.

Cu toate că nu era ”oră de vârf”, circulația a fost îngreunată din această cauză. Mai mult, la nici 50 de metri distanță, alte două tiruri cu defecțiuni staționau pe partea carosabilă. În tot acest timp, semafoarele nu au ajutat la fluidizarea traficului…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Trafic greu prin Timișoara

  1. Nu prietene , robu este de vina pentru un proiect care nu atinge tintele propuse .
    Unda verde cum este numita este un esec , vedem in foarte multe intersectii unde nu au functionat semafoarele noi sa le zicem asa , s-a fluidizat mult mai bine traficul.
    In intersectii mari este bine venita supraveghere video etc , dar nu aproape orice intersectie semafor .

  2. De vina este sistemul clientelar de tip pcr care sta la butoane de zeci de ani de zile și care ține în loc dezvoltarea normala a comunităților care s-ar fi realizat prin construirea la timp si acum ani de zile de autostrăzi, centuri ocolitoare de orașe, pasaje denivelate cu calea ferata, cai ferate de mare viteza și multe altele. Robu, la nivelul lui de informatician nu a pompat bani decât în sistemele informatice la care se pricepea și în niște proiecte de refacere de poduri. „successurile” lui cu s mic se traduc prin haosul de pe sosesele urbei, ignorarea cvasi-permanenta a opiniei publice, stresul cotidian al celor care se zbat sa ajungă la timp la serviciu, numărul de accidente rutiere înregistrate oficial.
    Va las pe voi isteților sa completați marile realizări din noua epoca de aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *