Trădare, dar să știm și noi

numarare voturi

Faptul că noul președinte al CJT a primit și două voturi de la PNL a stârnit supărarea conducerii locale a partidului. În timp ce liderul de grup Nicolae Bitea s-a necăjit la fața locului, vicepreședintele național al PNL, Nicolae Robu, a reacționat printr-o declarație de presă:

„Nu pot aprecia decât drept descalificabilă și, desigur, inadmisibilă fapta celor doi consilieri județeni PNL care au votat în rând cu alianța majoritară constituită în jurul PSD la stabilirea noului președinte CJT”.

Robu mai susține că la ședința grupului de consilieri județeni PNL s-a decis să se voteze pentru primirea celor doi noi consilieri județeni PSD și împotriva stabilirii noului președinte, lăsând decizia exclusiv în mâna majorității anunțate, PSD+ALDE+PMP+UNPR.

„În aceste condiții, gestul celor doi care au procedat altfel decât au votat joi că vor face este o probă de neloialitate față de partid, de lașitate, ipocrizie etc. Vom face tot posibilul să-i descoperim pe cei de o asemenea joasă speță și să-i eliminăm din rândurile noastre”, s-a indignat primarul Timișoarei.

Conform legii, însă, votul pentru persoane este secret, iar liberalii nu pot decât să-și bănuiască unii dintre colegi. De asemenea, nu este exclus ca unii aleși județeni să se reorienteze din punct de vedere politic și să-și pregătească terenul pentru a deveni independenți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns