Timiş. Un buget rural de top 10

Parta

„Din punct de vedere bugetar, comuna Parţa se clasează între primele zece unităţi admnistrative rurale din judeţul Timiş”, este de părere primarul Mihai Petricaş (foto).

mihai petricasExecuţia bugetară pe 2016 arată că, la capitolul de funcţionare, primăria a încasat 3,5 milioane de lei şi a cheltuit 3,2 milioane de lei. La cel de dezvoltare a înregistrat venituri de 3,7 milioane de lei şi cheltuieli de 3,6 milioane de lei.

Dacă tragem linie, comuna Parţa a gestionat anul trecut un buget de peste 7,2 milioane de lei. Se preconizează că şi în 2017 administraţia de aici va dispune de aproximativ aceeaşi sumă. Dar bugetul local nu poate încă fi definitivat, p.nă nu va fi adoptat bugetul naţional şi cel judeţean, ceea ce înseamnă, probabil, sfârşitul acestei luni.

Dintre obiectivele investiţionale ale anului 2017 enumerăm: canalizarea, extinderea reţelei electrice în noul cartier de locuinţe (deja lucrările la aceasta fiind terminate pe două străzi), dar şi introducerea gazului şi a reţelei de apă în acelaşi perimetru al localităţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *