Timiş. Un buget rural de top 10

„Din punct de vedere bugetar, comuna Parţa se clasează între primele zece unităţi admnistrative rurale din judeţul Timiş”, este de părere primarul Mihai Petricaş (foto).

mihai petricasExecuţia bugetară pe 2016 arată că, la capitolul de funcţionare, primăria a încasat 3,5 milioane de lei şi a cheltuit 3,2 milioane de lei. La cel de dezvoltare a înregistrat venituri de 3,7 milioane de lei şi cheltuieli de 3,6 milioane de lei.

Dacă tragem linie, comuna Parţa a gestionat anul trecut un buget de peste 7,2 milioane de lei. Se preconizează că şi în 2017 administraţia de aici va dispune de aproximativ aceeaşi sumă. Dar bugetul local nu poate încă fi definitivat, p.nă nu va fi adoptat bugetul naţional şi cel judeţean, ceea ce înseamnă, probabil, sfârşitul acestei luni.

Dintre obiectivele investiţionale ale anului 2017 enumerăm: canalizarea, extinderea reţelei electrice în noul cartier de locuinţe (deja lucrările la aceasta fiind terminate pe două străzi), dar şi introducerea gazului şi a reţelei de apă în acelaşi perimetru al localităţii.

0 Comments

No Comment.