Avarii la Colterm

Timișoara, 3 zile fără apă caldă. Luni, în partea de sud, marți - în zona centrală și Mircea cel Bătrân, miercuri- în nordul orașului

Temperaturile scăzute înegistrate în Timișoara, în ultimele zile, urmate de creșteri ale acestora au afectat și o parte din rețeaua de termoficare a municipiului.

„Din păcate, în ultimele zile, Dispeceratul Colterm a fost sesizat, de timișoreni racordați la sistemul centralizat de termoficare, de mai multe deficiențe în ceea ce privește furnizarea căldurii și a apei calde.

Fiecare reclamație în parte a fost imediat verificată și, acolo unde s-a constatat că este vorba despre o avarie, a fost remediată în cel mai scurt timp posibil, funcție de complexitatea acesteia.

Având în vedere că ne aflăm în plin sezon de furnizare și temperaturile exterioare pot oscila de la extreme cu minus până la cele cu plus, dar și din cauza faptului că o mare parte din rețeaua de termoficare are o vechime considerabilă, astfel de avarii mai pot apărea.

De aceea, rugăm clienții Colterm ca, în momentul în care sesizează orice deficiență în furnizarea căldurii sau a apei calde, să anunțe de urgență Dispeceratul (care funcționează non-stop) la numerele de telefon: 0256/494133; mobil: 0756.061468.

Vă asigurăm că, în cel mai scurt timp, se vor face demersurile necesare pentru rezolvarea operativă a sesizării, iar în cazul în care este vorba despre o avarie, aceasta va fi remediată cât mai repede pentru ca furnizarea agentului termic să se reia în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se arată într-un comunicat al Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Avarii la Colterm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.