Toţi şoferii care circulă prin Timişoara ar trebui să ştie asta

Odată cu inaugurarea, în Timişoara, a sistemului inteligent de monitorizare a traficului – aşa-zisul „Big Brother” – în diferite locuri din municipiu au fost amplasate camere speciale de luat vederi.

Evident, conducătorii auto trebuie să fie atenţi în trafic oricând, indiferent de situaţie, însă, cu atât mai mult, de acum încolo, este nevoie de o vigilenţă sporită în locurile menţionate în lista de mai jos.

radare-timisoara

Foto: Facebook INFO TRAFIC jud. TIMIS


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

16 Comments
ghiocel trandafir poanta 4 noiembrie 2016
bravo d-le primar robu bine faci ca nu te iei dupa ce spun veniturile carcotase.in ceea ce spune renault verifica militienii de unde au aterizat in banat si atunci ce dracu sa astepti de la ei.sa vezi cum se uita in acte si cand vad ca esti banatan teau ars.
vasilache daniel 3 noiembrie 2016
Autogara din timisoara ,s-a mutat la Continental si TRV.Iar pe banda opusă,unde staționarea este interzisă,cei de la Continental își parchează mașinile fără jenă,pt. ca politia,primaria,si alte instituții abilitate nu vor să ia nici o măsură.D-lor,daca e lege,sa fie pt.toti,si va rugam sa va faceți datoria.Sa vedem dacă poliția va reacționa.
Renault 3 noiembrie 2016
In Romania nu sunt omologate radarele fixe asa ca se agita unii de pomana. In privinta politiei rutiere samai stea in trafic acolo unde sunt probleme si sa faca ordine cu tembelii care parcheaza pe zebra sau ocupa integral trotuarele. Panda de dupa copaci cu radarul si planul de amenzi impus de cei de sus nu reprezinta o solutie !
merge 2 noiembrie 2016
de ,, avertisment ,, am scris mai inainte , dar a aparut
merge 2 noiembrie 2016
Am o intrebare ,cind a ti vazut ultima oara un agent de la politia rutiera ca dirija , fluentiza traficul la ore de virf in punctele nevralgice , cind , in ce an , am vrut sa spun , de ce , ptr ca se pare ca numai este acesta obiectul principal de activitate , ci numai aplicarea sanctiunilor contraventionale , de s a uitat , a intrat in perimare , dar lumea este in miscare , totul se schimba , totul se transforma , asa ca nu avem decit sa ne conformam .
4044 2 noiembrie 2016
Radarele au nevoie de avizare metrologica. Le-am verificat eficienta , si diferentele sunt de 10-20%, in cazurile fericite!!!! Daca ajungi cu ei in istanta , o sug...
Just me 2 noiembrie 2016
Mai un pic ne baga camera si in cur,,,,,ne avantam cu viteza spre semnul dracului 666
Alex 2 noiembrie 2016
Hihi nu sunt legale pana nu apare in monitorul national >>>>.<<<<<< VITEZA UCIDE !!! da dar serios unele delimitarii sunt prost gandite doar pt ca acolo sunt unele institutii atunci mai bine impartati delimitarea pe banda banda 1 30km banda 2 50km nu pe categorie de vehicole . Si ca cetatean al acestui oras care platesc TAXELE LOCAL ar trebui si o diferenta pe amenzii sau etc fata de cei care nu au nici un interes sa plateasca si nu contribuie cu nimik la bugetul local aici ii valabil si pt firme nu numai pt persoane fizce da ii nedrept ca un cetatean ROMANA sa plateasca cu 10 lei amenda mai mare doar pt ca ii din alt Judet dar si nedrept ii ca acel Cetatean sa distruga atat buna circulatie etc si sa nu contribuie cu nimik la cea ce distruge AVIZ fara suparare GJ HD MH etc ..... scuze fratilor dar si noi platim nesabuinta voastra in traficul din Timisoara .ESTI CORECT NU PLATESTI AMENDA.
Foros Gheorghe 2 noiembrie 2016
La iesirea din Timișoara, Calea Sagului limita de viteză este 70 (indicator rutier pe marginea drumului).La aprox. 100 metri a aparut un indicator electronic , cu 50 care iti arată si câte puncte iei dacă depășești acei 50 km. pe oră. Fratilor de la Rutiera ce se intampla ???? Ce indicatoare respectam ?O sa ne trezim acasa cu o grămadă de amenzi si puncte ?
Eu Gen 2 noiembrie 2016
Pot face ce vor ei ca eu tot nu pot circula fără sa încalc regulile...și asta numai de al dracului pt toate semafoarele ce le-a pus (ca de....trebuia sa se îmbogățească cineva si din asta)...
Mihai Topala 2 noiembrie 2016
Fara justificare, hotie pe fata, camerele de "viteza"puse cu o limitare nerusinata de viteza la 30 km/h, unde normal ar fi 70 km/h. Comisia incompeyenta de circulatie a reusit blocarea circulatiei in Timisoara, dublarea consumului de carburant, otravirea orasului prin dublarea noxelor, au furat parandaratulk de la "semaforizare si big broder-izare, si prin nesimtire vrea si amenzi prin constrangere, adica sa ne fure din buzunare ! Incalificabil ! DNA, parchete de orice fel azi dorm complice. Probabil la prescriptie se vor trezi.