De ce să mergi la BuzzCamp Timișoara?

buzzcamp timisoara

În această lume predominant digitalizată, îți poate fi facilitată interacțiunea cu angajatorul preferat și poţi fi ajutat să faci primul pas către cariera de succes pe care ți-o dorești. De aceea, eşti aşteptat la BuzzCamp Timișoara, pe 3 noiembrie, la Hotel Boavista.

De ce să mergi la BuzzCamp Timișoara?

Prima întâlnire cu angajatorul poate avea un impact mai mare în afara lumii digitale, chiar dacă tendințele tehnologice pe care le urmăm nu ne pun la îndemână întotdeauna mijloacele necesare acestui obiectiv. BuzzCamp Timișoara este cel de-al patrulea eveniment din ediția cu numărul 16, BuzzCamp – A date with your future employer, fiind dedicat tinerilor ambițioși care își doresc să investească în dezvoltarea lor personală și în orientarea în carieră.

Abilitățile tale și pasiunea pe care o ai pentru un domeniu îi pot convinge pe reprezentanții companiilor prezente la eveniment că tu ești persoana potrivită pentru pozițiile disponibile. Iar întrebările pe care le adresezi acestora în timpul conferinței și workshopului îți pot aduce șansa de a te angaja într-una din companiile care vin la BuzzCamp.

Temele dezbătute în cadrul acestui eveniment se împart în două categorii – de dezvoltare personală și de orientare în carieră. Structura acestora este următoarea:

Temă de dezvoltare personală: Perseverența. De câte ori încerci până reușești?

Speakeri: Dr. Ioana Vartosu Medic de familie, trainer Asociația Scoala mamei Junior-fondator

Teodora Mateoc – Blogger la ZgomotulGandului.ro, fondator BloggingTM 2.1

Guţu Bianca Lucia – Blogger și inspector în Inspecția Muncii

Temă de orientare în carieră: Generația Z, designerii viitorului

Speaker: Simon Hilhor – Client Service Delivery Operational Manager Accenture

Pe lângă conferința structurată după temele de mai sus, vor mai fi și două sesiuni de workshop, susținute de companiile Aci și Accenture. Iar între conferință și workshopuri te vei putea delecta cu o cafea și cu o discuție la fotoliile de consiliere, alături de compania Hella.

Nu uita să te înscrii aici, iar pentru programul pe ore, consultă agenda BuzzCamp. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *