Toţi inculpaţii reţinuţi în dosarul „Vama Moraviţa 2016” au fost ARESTAŢI preventiv. NUMELE LOR

Tribunalul Timiș a admis, miercuri seara, propunerea procurorilor DIICOT Timișoara care au cerut arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a 17 inculpați în dosarul ‘Vama Moravița 2016’, acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă, luare de mită și dare de mită.

Încheierea Tribunalului poate fi atacată în decurs de 48 de ore de la pronunțare.

‘Tribunalul admite propunerea DIICOT Timișoara privind arestarea preventiva a inculpaților și dispune arestarea preventivă a inculpaților pe o perioada de 30 de zile, începând cu data de 01.06.2016 până în data de 30.06.2016 inclusiv’, arată Încheierea dată în Camera de Consiliu a Tribunalului Timiș.

Finul unui baron PSD, numit la conducerea Protecţiei Consumatorilor Timiș

Cei care au ajuns după gratii pentru 30 de zile sunt: Furcea Gabriel Ionuț, Sturza-Deak Adi Cristian, Ticuși Gheorghe Lucian, Țurcaș Ioan Mircea, Drăguț Silviu Sorinel, Petrache Alexandru Iulian Ovidiu, Goagă Constantin Bogdan, Neag Marius, Chilba Radu Eugen, Ioanăț Andrei Liviu, Ionele Cosmin Mihai, Ungureanu Valentin Mihai, Milea Olivian, Sfetcu Mihăiță Costel, Plavă Alin Ciprian, Gîta Aurelian, Frățilă Ovidiu Cristian Florin.

În cazul altor inculpaţi, s-a decis cercetarea în stare de libertate sub control judiciar.

Procurorii DIICOT Timișoara au reținut, până miercuri, 26 de persoane, dintre care 18 sunt polițiști de la PTF Stamora-Moravița, acuzați de corupție, contrabandă, dar și sprijinirea traficului de migranți sau a unor infractori dați în urmărire generală și care erau lăsați să treacă frontiera. În total au fost cercetate 80 de persoane.

Foto: Adrian Pîclişan


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Toţi inculpaţii reţinuţi în dosarul „Vama Moraviţa 2016” au fost ARESTAŢI preventiv. NUMELE LOR

  1. Futu-va-n gura de ratati..documentati-va inainte sa vorbiti!are pulea spataru si voi nu aveti..prostovanii pamantului..de ciuda o sa muriti

  2. oameni legi la un amarat ce care 2 pachete de tigari i se confisca , iar cei ce trec cu baxurile sunt de ne vazut ! gunoaie iar locul lor este la reciclare

  3. De unde are Sturza casa in giroc apartamente in oraș
    Drăguț casa la mosnita noua si apartament in oraș
    Din salariu de”milițian”?

Lasă un răspuns