Tot mai mulți tineri depistați cu etnobotanice în Timișoara

consum etnobotanice

Polițiștii locali aflați în patrulare în Piața Traian au observat două persoane care se aflau pe o bancă pe platoul din piață, iar când au constatat că de ei se apropie patrula, au devenit agitați, încercând să ascundă repede țigara pe care o fumau.

CITEȘTE ȘI: Viol în curtea şcolii! Şocant: un elev de liceu şi-a forţat un coleg să îl abuzeze sexual pe un altul

Trecând la legitimarea acestora, s-a stabilit că se numesc O.S., de 19 ani, din Simeria – Hunedoara, și B.N., de 22 de ani, din Caransebeș – Caraș Severin. La controlul corporal efectuat asupra lor s-a constatat că unul dintre ei deținea o țigaretă care conținea fragmente vegetale de culoare verde – olive, susceptibile de a avea proprietăți psihoactive.

Un alt caz de acest gen a fost constatat de polițiștii locali la meciul ACS Poli Timișoara cu ASU Politehnica Timișoara, desfășurat în week-end la Stadionul Electrica.

CITEȘTE ȘI: Avertisment de ultimă oră de la meteorologi! Cod portocaliu și galben de vânt, în Banat

Cu ocazia efectuării controlului corporal la intrarea în baza sportivă, polițiștii locali l-au depistat pe P.C., de 35 de ani, din Timișoara, care avea asupra sa un plic din plastic care conținea fragmente vegetale susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

Un al treilea caz este cel al unui tânăr, B.V., de 21 de ani, din Timișoara, care a fost depistat ieri dimineața pe Aleea Azurului, pe o bancă, având asupra sa o țigară și un pliculeț cu fragmente vegetale din aceeași categorie.

În toate cele trei situații, s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns