Tot mai multe maşini parcate sunt lovite în Timişoara, iar făptaşii se fac nevăzuţi (galerie foto)

masina lovita 1

Ce faci când îți găsești mașina lovită de un alt autoturism, iar făptașul s-a făcut nevăzut? Îi transmiți câteva gânduri ”de bine” autorului și îți iei concediu ca să ai timp să rezolvi problema: la poliție, la compania de asigurări, la service-ul auto.

Dacă e vorba doar de o zgârietură, spui o rugăciune-n gând, cumperi un spray de vopsit și-ți rezolvi singur problema într-un weekend. Însă doar provizoriu, cât ține spoiala. Asta, pentru că știi că de cele mai multe ori cel care ți-a avariat mașina n-o să fie niciodată găsit.

Din păcate, cei mai mulți șoferi care, din cauza grabei, a manevrelor greșite sau a vizibilității reduse au avariat alte autoturisme se fac nevăzuți, de cele mai multe ori din lipsa simțului civic. Pentru că nimeni nu înfruntă pușcăria pentru o pagubă minoră. Astfel de întâmplări au loc mai ales în comunitățile mari, unde oamenii nu se cunosc între ei.

Chiar zilele trecute, de pildă, un tânăr care locuiește în zona Steaua a semnalat faptul că un autoturism break, de culoare argintie, i-a lovit mașina în parcare. Timișoreanul susține că a văzut scena, a coborât repede, însoțit de tatăl său, dar când i-a cerut socoteală șoferului, acesta a demarat în trombă, fiind la un pas de a-i accidenta pe cei doi. Un alt autoturism, parcat pe strada Paul Iorgovici, a fost lovit de un șofer care a fugit imediat de la locul faptei.

Duminică după-amiază, un autobuz a acroșat două mașini care staționau pe strada 3 August 1919, lângă restaurantul Merlot. De asemenea, autorul incidentului a plecat fără să se mai uite înapoi. Ieri, un autoturism Citroen, aflat la intersecția străzilor Ion Ghica cu T. Vladimirescu, a fost grav ”șifonat”, șoferul vinovat fugind de la fața locului.

În urma incidentului, însă, i-a căzut tăblița cu numărul de înmatriculare. Un trecător a luat-o și a pus-o pe parbrizul mașinii avariate, astfel încât proprietarul să-l poată identifica pe făptaș cu ajutorul poliției.

Foto: Facebook / Info Trafic Jud. Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tot mai multe maşini parcate sunt lovite în Timişoara, iar făptaşii se fac nevăzuţi (galerie foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *