Camion NATO, implicat într-un accident pe Autostrada Vestului. Şoferul a căzut din cabină

accident nato

Un camion militar care făcea parte dintr-un convoi NATO format din 15 autovehicule încărcate cu echipamente militare și logistice a fost implicat, luni dimineață, într-un accident pe Autostrada Vestului.

Convoiul, condus de militari americani, a părăsit duminică seara baza de la Poplaca (județul Sibiu) și urma să iasă din țara noastră prin Vama Nădlac 2.

Potrivit comisarului-șef Valentin Burta, șeful Biroului Autostradă A1 Deva – Nădlac, din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că incidentul s-a petrecut pe fondul oboselii unuia dintre șoferi. În dreptul kilometrului 579, acesta a adormit la volan, a intrat în autovehiculul care se deplasa în fața lui, iar ulterior, încercând să redreseze autovehiculul, a virat stânga și a intrat în parapetul de pe marginea corosabilului.

În urma impactului, șoferul a căzut din cabină. Atât el, cât și pasagerul care se afla în dreapta sa, au fost transportați la Spitalul Județean din Timișoara, unde, potrivit medicilor, se află în stare stabilă. Traficul pe porțiunea de autostradă în care a avut loc accidentul a fost restricționat timp de o oră. Șoferul vinovat va fi cercetat de parchetul militar pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: arq.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns