Topul firmelor din Timiș, la momentul galei

Topul firmelor din Timiș, la momentul galei. Video

Gala de premiere din cadrul Topului Firmelor din Județul Timiș, un clasament întocmit pe baza bilanțului financiar pentru anul 2019, s-a derulat vineri, la Centrul Regional de Afaceri, dar – din motive care țin de măsurile sanitare de prevenire a infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 – fără prezența fizică a laureaților, evenimentul fiind transmis însă online pe  pagina de Facebook a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, dar și pe alte platforme online, incluzând renasterea.ro, și în direct pe postul regional de televiziune Europa Nova.

Organizată de 27 de ani de CCIA Timiș, manifestarea Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș a devenit de referință în vestul țării, o adevărată carte de vizită a succesului și performanței în afaceri a celor mai merituoase companii. Festivitatea include, de asemenea, momente muzicale și coregrafice remarcabile.

Laureații au fost stabiliți pe baza unei metodologii unitare la nivel național, care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată de firme în exercițiul financiar precendent. Clasamentul pentru anul 2019 reunește 10.974 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 32.297 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.826 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe șapte domenii de activitate, grupe conform codului CAEN şi  clase de mărime. Totodată, 190 firme care în ultimii nouă ani s-au clasat pe unul din primele trei locuri în Top sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Menționăm că și la actuala ediție a Topului firmelor, compania Timpress SA, editorul publicației ”Renașterea bănățeană”, a luat partea leului, recte locul I pe județ la secțiunea întreprinderilor cu capital românesc din domeniul activităților de editare.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde premii și distincții speciale, respectiv Trofeul de excelență, și pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate, cum ar fi promovarea valorilor românești dincolo de hotare, responsabilitatea socială, investiții majore cu creare de numeroase locuri de muncă în Timiș, iar diplome speciale le sunt acordate celor mai de succes start-upuri, dar și altor firme mari sau mici cu merite deosebite.

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns