PSD Timiș, apel pentru stânga politică: ”Nu vă irosiți votul!”

sorin grindeanu 1 1

PSD Timiș pare pătruns de un optimism cum nu a mai existat în ultima perioadă, în filială făcându-și loc sentimentul că, la alegerile de duminică,  partidul poate ieși pe primul loc la nivel național.

CITEȘTE ȘI: Muzeul de Artă Timișoara, recunoaștere națională

Decisivă va fi, însă, opțiunea unitară a electoratului de stânga, care ar putea vota și cu alte partide provenite din PSD. De aceea, liderii social-democrații fac apel la alegătorii acestui bazin să nu își irosească votul. ”Doar PSD poate învinge PNL, care a guvernat dezastruos. Fac apel la electoratul de stânga să nu își irosească votul către alte partide provenite din PSD, pentru că acestea nu vor intra în parlament și, astfel, votul lor va fi redistribuit către PNL și USR”, a declarat Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte la nivel național. Și liderul de grup al deputaților social-democrați, Alfred Simonis, a avut o abordare similară: ”Este important ca oamenii să voteze persoane cunoscute, responsabile, oameni de-ai locului, nu vedete parașutate de la București sau candidați cu dosare penale și CV-uri contrafăcute, așa cum au alte partide”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “PSD Timiș, apel pentru stânga politică: ”Nu vă irosiți votul!”

  1. Stimati Banateni sunt un banatean plecat de mult in strainatate ma doare sufletul de banatul meu drag Sfatul meu Votati doar candidati care locuiesc inBanat indiferent de optiunea voastra cei care nu sunt din judet nu au ce cauta pe listele de vot aveti sansa sa scapati de ei pentru totdeauna si o lectie de viitor pentru toate partidele !!!Vadoresc multa sanatate la toti Haide Poli la multi ani !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *