Țiriac și invitații săi, milionari ai Europei, au revenit la vânătoare în vestul ţării

Ion Țiriac și invitații săi de seamă, de obicei milionari ai Europei în privința numelor cărora persistă mereu misterul, își petrec acest weekend la Ersig, lângă Vermeș.

Gonacii au fost pregătiți din timp, atmosfera a fost prietenească, organizarea pe măsură. La fața locului sunt prezenți și medici veterinari, iar dacă analizele mistreților vânați ies bine, carnea va fi trimisă spre o unitate de manipulare din județul Harghita, potrivit caon.ro.

Anul acesta, numărul invitaților este mai mic decât cel din partidele de anul trecut, la cea din aprilie 2019 participând 18 vânători, însă printre cei de anul acesta se regăsesc și câțiva dintre participanții de anul trecut.

Recolta de sâmbătă a avut doar câteva exemplare de mistreți. Duminică, 12 ianuarie, vânătoarea continuă.

Foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Spectacol pe cinste 13 ianuarie 2020
Vânători din toate țările, uniți-vă și veniți în România! Și împușcați tot ce mișcă! Ce mai contează câte culturi și ce pagube au făcut mistreții de sacrificiu al maaaareeeelui fost tenisman român Țiriac culturilor cetățenilor din zonă până au crescut mari. Important e să se simtă bine călăii mistreților. Dar mai ales ce rezultate vor avea viitoarele contracte de afaceri între acești indivizi. Aaaa, da, de nu erau mistreții, nu se construia șoseaua iuropeană Berzovia-Vermeș. Vreți o șosea iuropeană? Creșteți mistreți. Chiar și ceva potârnichi pentru braconierii italieni și tovarășii lor români...